WIN je DROOMAUTO
t.w.v. €100.000,-

Of één van de andere prachtige prijzen.

SPEEL MEE, STEUN & WIN

De prijzen

Bij de Hart Loterij kun je fantastische prijzen winnen. Door mee te spelen maak je niet alleen kans op je droomauto, maar ook op vele andere fantastische prijzen! De te winnen prijzen zijn uniek in Nederland. Je wint bij ons namelijk niet een standaard prijs, maar waardecheques die je zelf vrij kunt besteden bij een leverancier naar keuze. Je wint dus echt de droomprijs van jouw keuze en dat allemaal belastingvrij!

extreem hoge winkans ...

Er worden maximaal 30.000 loten verkocht, en er zijn 50 prijzen te winnen. Hierdoor hebben we een zeer hoge winkans van 1 op 600.
Maar….. Je kunt de loterij niet winnen als je geen lot hebt. Meedoen is simpel, winnen ook.

Geen troostprijzen
Bij de Hart Loterij geloven wij niet in troostprijzen die lager zijn als jouw inleg. Bij ons maak je dus geen kans op stroopwafels of ijsbekers.
DROOMAUTO T.W.V. €100.000!

HOOFDPRIJS

de Hoofdprijs !
Jouw droomauto naar keuze ter waarde van 100.000 euro. De winnaar van de hoofdprijs wint een shoptegoed van 100.000 euro te besteden bij een autobedrijf naar keuze. Of je nu een passie hebt voor sportieve snelle auto’s als Ferrari of toch liever kiest voor een SUV als een Range Rover, het kan allemaal. Maar misschien wil je wel liever een camper of een auto + caravan, ook dat is mogelijk en dat maakt onze hoofdprijs zo uniek. Heb je gewonnen en je droomauto gevonden voor minder dan 100.000 euro? Geen probleem, dan kies je er toch 2!

Liever cash?

De winnaar van de hoofdprijs heeft erg veel keuzevrijheid. Een auto, een camper, een auto + caravan, het is allemaal mogelijk. Toch krijgen wij de vraag of er geen mogelijkheid is om de hoofdprijs te switchen naar een geldprijs. Wanneer je de hoofdprijs wint maken wij het bedrag rechtstreeks over naar de autogarage van jouw keuze waar je jouw prijs hebt uitgezocht. Ook betalen wij als organisatie de kansspelbelasting over de gewonnen prijs. Vanaf dat moment ben jij officieel eigenaar van het voertuig en helemaal vrij om te beslissen wat jij ermee doet. Je kunt het voertuig dezelfde dag/week/maand nog terug verkopen aan de autogarage. Onze tip: Geniet sowieso enkele weken van die fantastische prijs alvorens om te wisselen in geld.
Wooncheque t.w.v.€10.000,-
2ᵉ prijs
E-bikes t.w.v.€3.500,-
3ᵉ prijs
Huishoudpakket t.w.v.€2.000,-
4ᵉ prijs
Vakantie naar keuze t.w.v. €1.750,-
5ᵉ prijs
Tuinmeubels t.w.v.€1.500,-
6ᵉ prijs
Apple pakket naar keuze t.w.v. €1.250,-
7ᵉ prijs
Televisie t.w.v. €1.000,-
8ᵉ prijs
BBQ t.w.v.€750,-
9ᵉ prijs
Beautypakket t.w.v. €500,-
10ᵉ prijs
VVV-cadeaubonnen t.w.v. €100,-

11ᵉ t/m 20ᵉ PRIJS

Fashioncheques t.w.v.€75,-

21ᵉ t/m 30ᵉ PRIJS

Mediamarkt cadeaubonnen t.w.v. €50,-

31ᵉ t/m 40ᵉ PRIJS

Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €50,-

41ᵉ t/m 50ᵉ PRIJS

de 2e prijs!
Jouw interieur naar keuze ter waarde van 10.000 euro. De winnaar van de 2e prijs wint een shoptegoed van 10.000 euro te besteden bij een woonwinkel naar keuze. Is jouw woonkamer aan een update toe of wil je toch liever de slaapkamers veranderen? Het kan allemaal. Maak van je huis je thuis.
de 3e prijs!
De 3e prijs zijn elektrische fiets(en) ter waarde van 3.500 euro naar keuze! De winnaar van de 3e prijs wint een shoptegoed te besteden bij een fietsenwinkel naar keuze. Kies je voor de allernieuwste e-mountainbike of toch liever 2 normale e-bikes voor jou en jouw partner? Het kan allemaal. Met een e-bike er lekker op uit.
de 4e prijs!
De 4e prijs is een huishoudpakket ter waarde van 2.000 euro naar keuze! De winnaar van de 4e prijs wint een shoptegoed te besteden bij een elektronicawinkel naar keuze. Kies je voor een nieuwe wasmachine, droger, koelkast, tv, magnetron of de nieuwste spelcomputer? Het kan allemaal. Jouw elektronica weer helemaal up-to-date
de 5e prijs!
De 5e prijs is een vakantie ter waarde van 1.750 euro naar keuze! De winnaar van de 5e prijs wint een vakantiecheque te besteden bij een reisorganisatie naar keuze. Kies je voor een gezellige citybreak of ben je toe aan een relaxte strandvakantie in de zon? Het kan allemaal. Lekker er even tussenuit.
de 6e prijs!
De 6e prijs zijn tuinmeubels ter waarde van 1.500 euro naar keuze! De winnaar van de 6e prijs wint een shoptegoed te besteden bij een tuinmeubelwinkel naar keuze. Kies je voor een comfortabele loungeset of wil je liever een diningset? Het kan allemaal. Lekker genieten in jouw eigen tuin.
de 7e prijs!
De 7e prijs is een Apple pakket ter waarde van 1.250 euro naar keuze! De winnaar van de 7e prijs wint een shoptegoed te besteden bij een Apple store naar keuze. Kies je voor de allernieuwste Macbook of toch liever een Iphone + Airpods? Het kan allemaal. De allernieuwste Apple producten.
de 8e prijs!
De 8e prijs is een TV ter waarde van 1.000 euro naar keuze! De winnaar van de 8e prijs wint een shoptegoed te besteden bij een electronicazaak naar keuze. Kies je voor de allernieuwste led smart tv met of zonder ambi light. Het kan allemaal. Jouw favoriete films en series bekijken op jouw nieuwe TV.
de 9e prijs!
De 9e prijs is een BBQ ter waarde van 750 euro naar keuze! De winnaar van de 9e prijs wint een shoptegoed te besteden bij een bbq winkel naar keuze. Kies je voor de allernieuwste gasbarbecue, een slowcooker of toch de dikste houtskoolbarbecue? Het kan allemaal. Voor de echte BBQ King.
de 10e prijs!

De 10e prijs is een beautypakket ter waarde van 500 euro naar keuze! De winnaar van de 10e prijs wint een shoptegoed te besteden bij een Douglaswinkel naar keuze. Kies je voor een selectie van de nieuwste parfums en crèmes of de allerbeste make-up producten. Het kan allemaal. Weer helemaal fris en fruitig met de allerbeste beautyproducten.

de 11e t/m 20e prijs!
De 11e t/m 20e prijs zijn vvv-cadeaubonnen ter waarde van 100 euro!
de 21e t/m 30e prijs!
De 21e t/m 30e prijs zijn fashioncheques ter waarde van 75 euro!
de 31e t/m 40e prijs!
De 31e t/m 40e prijs zijn mediamarkt-cadeaubonnen ter waarde van 50 euro!
de 41e t/m 50e prijs!
De 41e t/m 50e prijs zijn bol.com-cadeaubonnen ter waarde van 50 euro!
WIN je DROOMAUTO VOOR EEN FRACTIE VAN DE PRIJS!

Onze 7 zekerheden op een rij:

  • Ja, je kunt echt je droomauto winnen
  • Ja, er zijn nog vele andere fantastische prijzen
  • Ja, de winkans is extreem hoog!
  • Ja, we hebben een vergunning
  • Ja, wij betalen de kansspelbelasting
  • Ja, de notaris controleert de trekking
  • Ja, de opbrengst is voor het goede doel

HOOGSTE WINKANS VAN NEDERLAND