Beste deelnemer,

Afgelopen jaar zijn wij met goede moed de actie ‘HartLoterij’ gestart. Het doel was om middels een loterij extra geld in te zamelen voor een hartveiligere samenleving en meer AED’s. Sindsdien hebben wij met man en macht geprobeerd om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Toch is het ons niet gelukt om het minimum aantal loten te verkopen. Dat houdt concreet in dat wij de loterij helaas moeten annuleren en dat de uiteindelijke trekking niet door zal gaan.

Natuurlijk is dit voor ons een zeer grote teleurstelling, maar tegelijkertijd zijn wij erg blij met alle positieve reacties. Veel deelnemers hebben ons gemaild of een bericht gestuurd via social media. Wij willen daarom iedereen bedanken voor de steun en het gegeven vertrouwen.

Is dit dan het einde van de HartLoterij?

Nee, wij vinden het doel te belangrijk om te stoppen. Afgelopen jaar hebben wij veel geleerd. Wij zullen de komende weken dan ook een plan opstellen voor een gewijzigde versie van de HartLoterij in 2021. Hopelijk mogen wij u in 2021 weer verwelkomen als deelnemer bij de HartLoterij.

Wat betekend dit voor u?
U ontvangt volgens afspraak het aankoopbedrag van uw lot(en) terug. Binnen circa 5 dagen zal het bedrag op uw rekening worden gestort.

Een bedankje voor..
Er zijn veel mensen die hun uiterste best hebben gedaan om deze loterij op te zetten en te laten slagen. Al deze personen zijn wij vanzelfsprekend erg dankbaar.

Vragen
Heeft u naar aanleiding van dit bericht een vraag? Stel deze gerust via email info@hartloterij.nl

Nogmaals hartelijk dank voor uw deelname!

Met vriendelijke groet,
Stichting Hart Loterij